NokumoFbPixel

Iskoristite bespovratna EU sredstva i unaprijedite poslovanje uz Nokumo

U okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. kroz koji je Republici Hrvatskoj dostupno 6,3 milijardi eura, jedan od najavljenih natječaja za bespovratna sredstva je i natječaj za vaučere za digitalizaciju čija se objava očekuje u drugom kvartalu 2022 godine.

 

Natječaj je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima (MSP) koji žele razvijati digitalno poslovanje.

 

Jedna od pet vrsta najavljenih vaučera je i vaučer za digitalni marketing. Predviđen iznos je do 75.000,00 HRK po korisniku, a svrha mu je razvoj i provedba strategije digitalnog marketinga. Prihvatljivi troškovi su troškovi izrade web stranica, izrade i testiranja mobilnih aplikacija te izrade online trgovina i platformi za rezervacije.

 

Nokumo tim, zajedno s partnerom, renomiranom tvrtkom čija je specijalnost izrada i provedba EU projekata, nudi Vam potporu pri:

 

  • sastavljanju projektne ideje i projektnog plana
  • procesu apliciranja za vaučer
  • praćenju provedbe projekta

 

Uključivanjem Nokumo Property Management sustava, Channel Managera i Online Booking portala (web stranice) u Vaš projektni plan osiguravamo zadovoljavanje uvjeta za iskorištavanje bespovratnih sredstava i transformiramo Vaše poslovanje najmodernijom tehnologijom!

Zašto Nokumo?

Uvođenje Nokuma jednostavno je i brzo, a donosi brojne pozitivne efekte za Vaše poslovanje:

 

  • povećanje broja direktnih rezervacija
  • smanjenje operativnih troškova
  • najvišu razinu automatizacije procesa

 

Dokazano u praksi – pročitajte što kažu naši zadovoljni korisnici!

 

Uz to, zahvaljujući iskusnom timu te korištenju najmodernijih tehnologija i metodologija, Nokumo je brz, pouzdan, siguran te ima uhodanu dinamiku razvoja novih i usavršavanja postojećih funkcionalnosti. S Nokumom dobivate  tehnološkog partnera koji će Vas pratiti kroz godine koje dolaze.

Krenite već danas!

Ukupan fond raspoloživih sredstava ograničen je na 15.000.000,00 HRK, a očekivani interes je iznimno velik.

Krenite na vrijeme s pripremom projektne dokumentacije jer kvalitetni i brzo predani zahtjevi  osiguravaju najveću šansu za dobivanje bespovratnih sredstava.

 

Ne čekajte zadnji trenutak – kontaktirajte nas već danas, iskoristite bespovratna EU sredstva, unaprijedite Vaše poslovanje i bezbrižno dočekajte uvođenje eura!