NokumoFbPixel

Spremni za euro? Nokumo je.

Donesena je konačna odluka o ulasku Hrvatske u eurozonu te je napokon poznat i tečaj po kojem će se preračunavati kune u euro. Od 1.1.2023. euro postaje službena hrvatska valuta, a već od  5.9.2022. kreće obveza iskazivanja dvojnih cijena svih proizvoda i usluga.

Nokumo je svoj sustav pravodobno ažurirao i izvršio potrebne prilagodbe kako bi svojim korisnicima omogućio prelazak na novu valutu i usklađivanje sa zakonskim obvezama na iznimno jednostavan način, bez ikakvih smetnji u radnim procesima.

 

Već sada korisnici Nokuma mogu na svojim računima i ponudama iskazivati dvojne cijene te vršiti izvoz podataka u dvojnoj valuti, a kako smo već naveli, od rujna će to biti dio zakonske obveze.

 

Nokumo tim je cijeli sustav podrobno testirao kako bi mogao obećati siguran i lagan prijelaz vašeg poslovanja na novu valutu.

Zašto baš Nokumo?

Uvođenje Nokuma jednostavno je i brzo, a donosi brojne pozitivne efekte za Vaše poslovanje:

 

  • povećanje broja direktnih rezervacija
  • smanjenje operativnih troškova
  • jednostavnije uvođenje novih zaposlenika u rad

 

Dokazano u praksi – pročitajte što kažu naši zadovoljni korisnici!

 

Uz to, zahvaljujući iskusnom timu te korištenju najmodernijih tehnologija i metodologija, Nokumo je brz, pouzdan, siguran te ima uhodanu dinamiku razvoja novih i usavršavanja postojećih funkcionalnosti. S Nokumom dobivate  tehnološkog partnera koji će Vas pratiti kroz godine koje dolaze.

Krenite već danas!

Ne čekajte zadnji trenutak – kontaktirajte nas već danas,  unaprijedite Vaše poslovanje i bezbrižno dočekajte uvođenje eura!