NokumoFbPixel

VRM Days – prva konferencija posvećena iznajmljivanju privatnog smještaja u Opatiji

U Opatiji se 19. i 20. rujna ove godine održava Vacation Rental Management Days konferencija, jedinstven događaj namijenjen turističkim agencijama i multi-property managerima. Nokumo će biti jedan od izlagača, a ujedno smo i jedan od sponzora konferencije.  Veselimo se ovoj izvanrednoj prilici za povezivanje te razmjenu ideja i iskustava.

 

Ova prestižna konferencija, namijenjena agencijama i stručnjacima koji se bave posredovanjem u najmu privatnog smještaja, privlači pažnju stručnjaka iz cijele Europe, SAD-a i Velike Britanije.

VRM Days konferencija, koja će se održati u hotelu Ambasador, okupit će stručnjake i predstavnike tvrtki iz područja najma privatnog smještaja. Ova konferencija će donijeti najnovije trendove i praktična rješenja koja će pomoći agencijama da iskoriste svoj potencijal i uspješno se pozicioniraju na tržištu. Sudionici će imati priliku prisustvovati predavanjima, radionicama i „one-on-one“ sastancima, što će pridonijeti interaktivnoj razmjeni znanja i iskustava.

 

VRM Days će ugostiti renomirane stručnjake iz područja najma privatnog smještaja, uključujući i glavnog moderatora konferencije, Simona Lehmana, koji se smatra jednom od najutjecajnijih osoba u industriji. Osim g. Lehmana, sudionici će imati priliku čuti predavanja od puno drugih poznatih imena iz branše kao što su Goran Rihelj (osnivač portala hrturizam.hr),  Alessandro Poncini (Solution consultant @ PriceLabs), Michael Müller (CEO Kroati.de), Sonia Chennoufi (Head of business development Europe @ HomeToGo) i još mnogih drugih.

Naša voditeljica razvoja poslovanja, kolegica Maja Sladkov, bit će jedna od sudionica panela „Kako produljiti sezonu“ što smatramo jednom od najvažnijih tema u hrvatskom turizmu.

VRM Days konferencija predstavlja važan događaj u industriji najma privatnog smještaja. Sudjelovanjem na ovoj konferenciji stvara se prilika za upoznavanjem najnovijih trendova i inovativnih rješenja koja mogu pomoći agencijama da unaprijede svoje poslovanje. Osim toga, mogućnost razmjene znanja i iskustava s vodećim stručnjacima i tvrtkama u industriji čini ovu konferenciju nezaobilaznim događajem za sve koji se bave turizmom.