NokumoFbPixel

O nama

Upornost. Posvećenost cilju. Usredotočenost na potrebe korisnika. Sve su to vrijednosti Nokumo tima kojima se ponosimo i na kojima inzistiramo.

a

Razumijemo da softverski sustavi nisu sami sebi svrha, već samo alat koji služi postizanju vaših ciljeva. Svjesni smo i da ne postoji gotov sustav, već da je nužno konstantno praćenje potreba tržišta i prilagođavanje sustava tim potrebama.

Uz višegodišnje iskustvo i tim za podršku koji vas sluša, razumije i brzo reagira, svakodnevno pružamo svojim korisnicima kompletno rješenje.

Iako je Nokumo relativno nov proizvod, jezgra tima koja ga je izgradila kao i izuzetno pozitivne povratne informacije naših krajnjih korisnika jamstvo su da ste sa Nokumo timom u dobrim rukama.

Okosnicu našeg tima čine

Voditelj projekta i glavni projektant sa više od 20 godina iskustva u razvoju i implementaciji kompleksnih poslovnih informacijskih sustava sa desecima tisuća korisnika i milijunima transakcija.

Glavni software arhitekt i voditelj razvojnog tima sa preko 15 godina iskustva u razvoju web/cloud aplikativnih rješenja.

Glavni konzultant za poslovne procese sa preko 15 godina iskustva na nizu pozicija u velikom hotelskom lancu, velikoj svjetskoj OTA (Online Travel Agency) i domaćoj agenciji koja upravlja stotinama smještajnih jedinica.

Voditeljica korisničke podrške koja je izbrusila zanat kroz više godina pružanja podrške za jedno od najvećih web/cloud poslovnih rješenja u Hrvatskoj.

Uz ostatak razvojnog i testnog tima izgradili smo sustav koji je u mnogim aspektima konkurentan bilo kojem svjetskom ili domaćem rješenju, a u mnogočemu ih i nadilazi. Na to smo ponosni i nastavljamo ga dalje razvijati. Pozivamo vas da kreirate besplatni DEMO korisnički račun i uvjerite se u koristi koje Nokumo može donijeti vašem poslovanju.

Još niste sigurni je li Nokumo za Vas?

„S Nokumom smo, u odnosu na prethodno rješenje, već u prvoj godini korištenja ostvarili uštede u razini bruto troška jednog radnog mjesta.“

Ivanka P., direktorica turističke agencije

„Kompletno i jednostavno, po fer cijeni.  Nakon evaluacije nekoliko rješenja – lako smo se odlučili za Nokumo.“

Igor K., direktor hotela

„Vrlo brza i laka inicijalna implementacija. Uz brz i susretljiv tim za podršku lako sam savladao rad sa sustavom.“

Marko M., privatni iznajmljivač

„Nokumo online booking portal pomogao nam je ostvariti znatno više direktnih rezervacija.  Izvještaji su nas oduševili!“

Sanja L., voditeljica prodaje u turističkoj agenciji

„Prijava gostiju, izdavanje računa,  priprema za dolaske i odlaske – posao nam nikada nije išao brže i jednostavnije“

Ivana G., voditeljica recepcije

„Procesi financijskih kontrola i priprema za knjiženje su nam kvalitetniji i brži nego ikada do sada“

Lucija K., voditeljica financija turističke agencije
qodef-fullwidth-slider

Društvena odgovornost

Društvena odgovornost za nas je izuzetno važan aspekt poslovanja. Unatoč izazovima s kojima se privatno financirane tvrtke susreću na svojim počecima, odlučili smo na kraju svake poslovne godine pozitivno doprinijeti zajednici pomažući i ljudima, i okolišu, i životinjama. Pomno odabranim udrugama koje djeluju u navedenim područjima uplaćujemo dio naših prihoda, kako bismo pripomogli ostvarenju njihovih hvalevrijednih ciljeva.